Tarieven

Kennismaking/intake
60 minuten
€65,-
GEWONE sessie
60 minuten

90 minuten

€70,-

€105,-
Buiten GEWOON
60 minuten

90 minuten

€70,-

€105,-
GEWOON driemaal
3x 60 minuten

Een korting van €15,- in vergelijking met drie losse sessies
€195,-
Groeps GEWOON
Tarief nader te bepalen

GEWOON informatief
60 minuten
€70,-
GEWOON zakelijk
Tarief in overleg
GEWOON samenwerken
Eventuele kosten in overleg
Klik hier voor de toelichting op het aanbod

De hierboven genoemde tarieven zijn incl. BTW en geldig vanaf 1 januari 2022.

Het tarief voor zakelijke opdrachtgevers is excl. BTW en wordt in overleg vastgesteld.

Belafspraak: ondanks het coronavirus kunnen we elkaar gewoon ontmoeten. Als je liever belt dan is telefonisch contact ook mogelijk. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: er is helaas geen mogelijkheid om de kosten geheel of gedeeltelijk te declareren bij de zorgverzekeraar. Als de kosten buiten jouw financiële mogelijkheden vallen kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Werkgevers willen nog weleens bereid zijn om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling en vitaliteit van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Outplacementbudget: heb jij te maken met ontslag of hangt je dit boven het hoofd? Bespreek dan met jouw werkgever de mogelijkheden van vergoeding in het kader van een outplacementtraject.

Uitkerende instanties zoals het UWV en de Gemeentelijke Sociale Dienst zetten coaching nog weleens in als onderdeel van een re-integratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je contactpersoon.

Amber Bohncke is eigenaar van coachingspraktijk GEWOONLeven. Ze is vanuit haar achtergrond als orthopedagoog aangesloten bij de SKJ.