GEWOONLeven: wat is dat eigenlijk?

Een paar jaar geleden zat ik samen met mijn man in de kroeg. Gepland denk ik, al hadden we toen nog geen kinderen en zag onze agenda er een stuk overzichtelijker uit. Tenminste, dat neem ik aan. Ook nu doen we regelmatig iets leuks samen, al vraagt dat wel wat planningsvaardigheden…

Die ene avond had ook een doel, namelijk brainstormen over een bedrijfsnaam. We wilden allebei graag voor onszelf beginnen en in de toekomst samen gaan werken. Toen het woord GEWOON naar voren kwam konden we daar ieder voor zich en samen wat mee. We werden er allebei enthousiast van: het ging over de intentie laagdrempelig te zijn, over kiezen voor GEWOON zijn in een tijd waarin alles bijzonder moest zijn. Waarmee GEWOON eigenlijk weer bijzonder werd.

Het ging natuurlijk niet alleen om ons. Want zou duidelijk zijn wat we ermee wilden zeggen? En zou het de mensen aanspreken die we ermee wilden bereiken?

Nadat we zo vaak GEWOON hadden gezegd dat het bijna niet meer gewoon klonk, hebben we de knoop doorgehakt. ‘Nou …, ehm ….. JA! GEWOON?!’

GEWOON… was een feit!

En nu ook GEWOONLeven.

Een naam die klopt voor mij, waar ik inmiddels vertrouwd mee ben en blij van word. Een naam die gaat over het leven, met alles wat daarbij hoort. ‘The total package’, zeg maar. Een naam die je op verschillende manieren kunt interpreteren, zodat hopelijk ook jij je erdoor aangesproken voelt.

Tijdens het maken van de website kreeg ik waardevolle feedback, waardoor ik de behoefte kreeg om de volgende vraag te stellen: ‘Wat is de betekenis van gewoon leven voor jou?’. En dat het ook goed is als je er geen of weinig associatie bij hebt.

Waar het om gaat is dat ik graag een stukje met je meeloop, om je te helpen je leven te leven. En samen de drive te vinden die ervoor zorgt dat je weer een stap(je) kunt zetten. Gewoon, omdat je dat verdient.

ACTIE! Geef via het contactformulier aan wat jij verstaat onder GEWOON leven. Hoe vul jij dat voor jezelf in? Wie weet ontvang je dan een speciaal daarbij passend cadeau! Als jij de gelukkige ontvanger bent neem ik contact met je op.