Plek voor miskraambegeleiding

De vorige keer vertelde ik over een proces de ruimte geven, mogelijkheden laten ontstaan en op de uitkomst vertrouwen. Je kunt een doel stellen maar niet weten hoe de weg daarnaartoe verloopt. Je overgeven aan zoeken en vinden.

En dan opeens is het moment daar dat je je doel hebt bereikt en kunt zien hoe die weg eruit zag. Waarop je daar dankbaar voor kunt zijn en ervan kan genieten. Daarna wandel je verder, richting de toekomst. Je doel verder uitwerkend en bijschavend.

Ik ben nu op het punt gekomen dat hetgeen waar al een tijd mijn hart naar uit gaat geïntegreerd wordt in mijn coachingspraktijk: namelijk het bieden van begeleiding aan vrouwen die een miskraam meemaken of hebben meegemaakt en merken dat ze extra ondersteuning nodig hebben.  

Verlies van een prille zwangerschap verdient de aandacht. De ouders en het kindje verdienen de aandacht. De eventuele broertjes en zusjes verdienen de aandacht. Andere betrokkenen verdienen de aandacht. Het proces verdient de aandacht.

Je kunt bij GEWOONLeven. al terecht voor begeleiding bij verlies en rouw en mama-coaching. Nu komt dit samen in de specialisatie miskraambegeleiding.

Welkom.

Als je een drempel ervaart om ondersteuning te zoeken wil ik je uitnodigen om toch die stap te nemen zodat we het erover kunnen hebben. Samen kijken we wat je nodig hebt: https://www.gewoonleven.nl/contact/.

Ik zie je graag. In de praktijk of op een plek in de natuur, wat jij het prettigst vindt.

GEWOONLeven. is een coachingspraktijk in Amersfoort e.o. Er zijn ook online mogelijkheden, voor als je bijvoorbeeld verder weg woont.