Tijd

Ik hou van woorden. In gedachten werk ik allerlei thema’s uit. Ik zou ze zo op kunnen noemen.

En toch… om ze op papier te zetten kost tijd. Wat vraagt om het maken van tijd, of het benutten van een spontaan moment.

Die tijd kan voor je gevoel traag voorbijgaan. De tijd kan ook vliegen. Dat laatste is blijkbaar rondom het schrijven van blogs gebeurd, want ik zie dat ik mijn laatste blog een jaar geleden geschreven heb.

Daar stond ik echt even van te kijken.

Want wat is er dan met de tijd gebeurd? Hij blijkt voorbij gevlogen. Wat zakelijk gezien op zich een goed teken is. Al vind ik het schrijven van een blog ook belangrijk. Net als de nieuwsbrief, die rustig ligt te wachten tot ik ervoor ga zitten.

Deze dingen horen namelijk bij de basis van mijn bedrijf. Het kader van GEWOONLeven.

Dus bij deze. Een nieuwe blog. Meer een soort overdenking dan een concreet thema. Maar niet minder belangrijk. Het is een doorstart van het bloggen. Met regelmaat.

Wordt vervolgd!