Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het aanbod is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen en jongeren.

Maak nu een afspraak of bekijk de agenda.

Individuele coaching

Begeleiding op maat, afgestemd op jouw situatie. Sessies zijn in overleg in de praktijk en/of de natuur.

Buiten GEWOON

Loop je graag als je je verhaal vertelt? Vind je het fijn om buiten te zijn? Dan kunnen we in de natuur afspreken. Landgoed Schothorst is dichtbij, andere locaties zijn ook mogelijk.

GEWOON kind

Als je als kind of jongere te maken hebt met verlies dan is het belangrijk dat er ruimte is voor rouw én ontwikkelen. Naast steun uit de omgeving kan het fijn zijn dat ze specifieke begeleiding krijgen in hun rouwproces, voor nu en later. Op maat, passend bij het kind of de jongere en de situatie.

Groeps GEWOON

Samenkomen met mensen in een soortgelijke situatie, daarin schuilt zoveel kracht. De kracht van herkenning, de kracht van gezien worden. Heb jij de behoefte om met twee of meer mensen een lotgenotengroep te vormen? Of voel je meer voor een eenmalige bijeenkomst? Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor kinderen en jongeren kan een lotgenotengroep gevormd worden.

GEWOON zakelijk

Ben je werkgever? Zoek je ondersteuning voor een werknemer of team op het gebied van verlies of moederschap? Wil je je werknemers een gastles, workshop of deskundigheidsbevordering over omgaan met verlies aanbieden? Of zoek je vervanging voor het begeleiden van een groepsaanbod of verzorgen van een (gast)les op het gebied van zorg, welzijn en sociaal domein? Neem dan contact op. Coach Amber Bohncke geeft graag samen met jouw bedrijf vorm aan een mooi aanbod.

Bekijk voor een indruk het college ‘Vrouw en werk’ in opdracht van Vista Nova: School voor Loopbaan en Leiderschap d.d. 19-02-2021.

GEWOON informatief

Wil je meer weten over verlies en rouw? Heb je vanuit persoonlijk of professioneel perspectief behoefte aan psycho-educatie, ofwel voorlichting en handvatten? Laat je informeren door GEWOONLeven.

GEWOON samenwerken

Elkaar aanvullen kan heel waardevol zijn. In bepaalde situaties weten twee meer dan één, en netwerken werkt. Wil jij ook kijken welke mooie dingen er uit een samenwerking met GEWOONLeven. kunnen ontstaan? Laat het dan weten!

Kijk hier voor de tarieven.

Voor een indruk van de werkwijze kun je deze blog lezen.

En dit is hoe anderen het aanbod hebben ervaren.

Locatie: een afspraak kan op de praktijk en/of buiten plaatsvinden. Op locatie of online is ook mogelijk.

Foto onder: Eveline Fotografie