Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het aanbod is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen en jongeren.

Bekijk ook de agenda

Belafspraak: ondanks het coronavirus kunnen we elkaar gewoon ontmoeten. Als je liever belt dan is telefonisch contact ook mogelijk. Vraag hier naar de mogelijkheden.

GEWONE sessie: vanuit de gedachte dat alles kan, kijkt GEWOONLeven. graag samen met jou naar een passende aanpak.

Buiten GEWOON: loop je graag als je je verhaal doet? Wordt je blik breder als je buiten bent? Voel je je veilig in de natuur? Dan maken we daar gebruik van! Landgoed Schothorst is dichtbij, maar ook andere locaties zijn mogelijk.

GEWOON driemaal: een mooie aanbieding van drie sessies. Eerst specificeren we jouw vraag die tijdens de intake naar voren is gekomen en maken we een begin met jouw proces, waar we de tweede sessie op doorgaan. De derde keer ronden we af en kijken we vooruit.

Groeps GEWOON: samenkomen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten, daarin schuilt zoveel kracht. De kracht van herkenning, de kracht van gezien worden. Heb jij de behoefte om met twee of meer mensen een lotgenotengroep te vormen? Of voel je meer voor een eenmalige bijeenkomst? Vraag naar de mogelijkheden.

GEWOON informatief: wil je meer weten over verlies en rouw? Heb je vanuit persoonlijk of professioneel perspectief behoefte aan psycho-educatie, ofwel voorlichting en handvatten? Laat je informeren door GEWOONLeven.

GEWOON zakelijk: ben je werkgever? Zoek je een ervaren coach om een werknemer te ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van verlies of moederschap? Heb je behoefte aan professionele begeleiding van een groepsproces of training? Wil je je werknemers een gastles, workshop of deskundigheidsbevordering aanbieden? Neem dan contact op met GEWOONLeven. Coach Amber Bohncke geeft graag samen met jouw bedrijf vorm aan een mooi aanbod.

Bekijk voor een indruk het college ‘Vrouw en werk’ in opdracht van Vista Nova: School voor Loopbaan en Leiderschap d.d. 19-02-2021.

GEWOON samenwerken: elkaar aanvullen kan heel waardevol zijn. In bepaalde situaties weten twee meer dan één, en netwerken werkt. Wil jij ook kijken welke mooie dingen er uit een samenwerking met GEWOONLeven. kunnen ontstaan? Laat het dan weten!

Kijk hier voor de tarieven.

Voor een indruk van de werkwijze kun je deze blog lezen.

Locatie: een afspraak kan op de praktijk en/of buiten plaatsvinden. Op locatie of online is ook mogelijk.

Foto Amber: Eveline Fotografie