Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het aanbod is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen en jongeren.

Bekijk ook de agenda

Belafspraak: ondanks het coronavirus kunnen we elkaar gewoon ontmoeten, op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Als je liever belt dan is telefonisch contact ook mogelijk. Vraag hier naar de mogelijkheden.

GEWOON kennismaken: een vrijblijvende gratis intake. Na deze kennismaking weten we of GEWOONLeven jouw vraag kan helpen beantwoorden.

GEWONE sessie: vanuit de gedachte dat alles kan, kijkt GEWOONLeven graag samen met jou naar een passende aanpak.

Buiten GEWOON: loop je graag als je je verhaal doet? Wordt je blik breder als je buiten bent? Voel je je veilig in de natuur? Dan maken we daar gebruik van! Landgoed Schothorst is dichtbij, maar ook andere locaties zijn mogelijk.

GEWOON driemaal: een mooie aanbieding van drie sessies. Eerst specificeren we jouw vraag die tijdens de intake naar voren is gekomen en maken we een begin met jouw proces, waar we de tweede sessie op doorgaan. De derde keer ronden we af en kijken we vooruit.

Groeps GEWOON: samenkomen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten, daarin schuilt zoveel kracht. De kracht van herkenning, de kracht van gezien worden. Heb jij de behoefte om met twee of meer mensen een lotgenotengroep te vormen? Of voel je meer voor een eenmalige bijeenkomst? Vraag naar de mogelijkheden.

GEWOON informatief: wil je meer weten over verlies en rouw? Heb je vanuit persoonlijk of professioneel perspectief behoefte aan psycho-educatie, ofwel voorlichting? Laat je informeren door GEWOONLeven!

GEWOON zakelijk: ben je werkgever? Zoek je eenmalige of tijdelijke ondersteuning als het gaat om het begeleiden van een groepsproces of een training? Heb je iemand nodig die gemakkelijk invoegt? Denk dan aan GEWOONLeven. Twijfel je of jouw opdracht past? Neem contact op. Als het gaat om verlies en rouw kun je eveneens denken aan een gastles op school of een workshop voor bv. medewerkers die gebaat zijn bij informatie en handvatten rondom verlies.

GEWOON samenwerken: elkaar aanvullen kan heel waardevol zijn. In bepaalde situaties weten twee meer dan één, en netwerken werkt. Wil jij ook kijken welke mooie dingen er uit een samenwerking met GEWOONLeven kunnen ontstaan? Laat het dan weten!

Kijk voor de kosten bij Wat kost het?