Mamacirkel ‘Rouw en verlies’ én leven

Datum: 18 april 2024
Tijd: 19:15 - 21:30

Kloosterzussen samen met GEWOONLeven.

Eemklooster Amersfoort

Voor meer informatie en tickets: https://hipsy.nl/event/47904-mamacirkel-rouw-verlies

Kloosterzussen organiseert een maandelijkse mamacirkel. Een avond om te verbinden met jezelf en gelijkgestemde vrouwen. Om samen te delen, te zijn, nieuwe inspiratie op te doen en om op te laden. Iedere keer staat er een ander thema centraal en wordt de avond aan de hand daarvan vormgegeven: met gesprek, (h)erkennen, oefeningen, stilte, muziek. Voel je dat dit iets voor jou is? Dan ben je meer dan welkom, precies zoals je bent. Deze mamacirkel is ook voor alle aanstaande- en bonusmama’s.

Op donderdag 18 april mag ik samen met Leila en Eelke van Kloosterzussen vormgeven aan deze avond door aandacht te besteden aan het thema ‘Rouw en verlies’. En leven. Want voor die uitdaging komen we allemaal te staan: hoe kunnen we omgaan met verlieservaringen in ons leven?

Als rouw- en verliescoach heb ik mij gespecialiseerd in moederschap, omdat het zo belangrijk is om oog voor jezelf én je kind(eren) te hebben als het gaat om verlies. Wat heb je meegemaakt en hoe ga je daarmee om? Wat betekent dat voor jouw rol als moeder? Wat wil je je kind(eren) voorleven? En wat heb jij daar als moeder voor nodig?

Het kan zijn dat je te maken hebt gehad met het verlies van een dierbaar iemand, je gezondheid, relatie of werk. Je kunt geconfronteerd zijn met zwangerschapsverlies of rouw rondom een kinderwens. Ook kan het gaan om levend verlies, het verliezen van dromen en verwachtingen, of iets wat er niet meer is en wat je mist.

Tijdens de mamacirkel maken we ruimte om hiernaar te kijken, waarbij je vrij bent om te delen. We zorgen voor een veilige setting waarin je je (meer) kunt verbinden met jouw moederschap én jouw verlies, rouw en leven.

Amber Bohncke

Rouw- en verliescoach