GEWOON samen: alleenstaande moeders in Amersfoort

Datum: 3 februari 2021

Tijd: 20:00-21:30

Elke 1e woensdag van de maand

Ben je moeder, alleenstaand en woon je in Amersfoort e.o.? Lijkt het je fijn om één keer per maand samen te komen met andere moeders die er ook alleen voor staan, om elkaar te inspireren en ondersteunen? Geef je dan hier op voor ‘GEWOON samen’.

Je kunt om allerlei redenen je kind(eren) alleen opvoeden: misschien is je relatie over, heb je je partner verloren, is het een bewuste keuze om het alleen te doen. Wat jouw situatie ook is, het is belangrijk dat er momenten zijn waarop je aandacht hebt voor jezelf. Daarnaast kun je elkaar als moeders versterken. Het feit dat je alleen voor je kind(eren) zorgt laat zien hoeveel kracht je in je hebt, ook door alle moeiten heen. Het is waardevol om beide kanten met elkaar te delen.

Er is tijd om elkaar te leren kennen of bij te praten en daarna komt er een thema aan bod; elke keer een andere insteek die zorgt voor rust, balans, inzicht en nog veel meer. De groep wordt gegeven door Amber Bohncke, eigenaar van coachingspraktijk GEWOONLeven. Zij is mama-coach, geeft begeleiding bij verlies en rouw en heeft veel gewerkt rondom opvoeding.

‘GEWOON samen’ is elke eerste woensdag van de maand van 20.00-21.30 vlakbij station Schothorst. Nieuwsgierig? De groep start op 3 februari. Kun je dan niet maar heb je wel interesse? Laat het hier even weten en sluit een volgende keer aan. Ook voor vragen kun je contact opnemen.

De kosten zijn €12,50 p.p. per keer (incl. thee/koffie/lekkers, begeleiding, materialen en locatie). Kom je voor de eerste keer of neem je een introducee mee? Dan kost het €7,50 p.p.

We houden ons uiteraard aan de geldende maatregelen rondom COVID-19. Fijn om jullie te ontmoeten!