GEWOON samen: alleenstaande moeders in Amersfoort

Datum: 5 mei 2021

Tijd: 20:00-21:30

Elke 1e woensdag van de maand

Ben je moeder, alleenstaand en woon je in Amersfoort e.o.? Lijkt het je fijn om één keer per maand samen te komen met andere moeders die er ook alleen voor staan, om elkaar te inspireren en ondersteunen? Geef je dan hier op voor ‘GEWOON samen’.

Je kunt om allerlei redenen je kind(eren) alleen opvoeden: misschien is je relatie over, heb je je partner verloren, is het een bewuste keuze om het alleen te doen. Wat jouw situatie ook is, het is belangrijk dat er momenten zijn waarop je aandacht hebt voor jezelf. Daarnaast kun je elkaar als moeders versterken. Het feit dat je alleen voor je kind(eren) zorgt laat zien hoeveel kracht je in je hebt, ook door alle moeiten heen. Het is waardevol om beide kanten met elkaar te delen.

Er is tijd om elkaar te leren kennen of bij te praten en daarna komt er een thema aan bod; elke keer een andere insteek die zorgt voor rust, balans, inzicht en nog veel meer. De groep wordt professioneel begeleid door Amber Bohncke, eigenaar van coachingspraktijk GEWOONLeven. Zij is mamacoach, geeft begeleiding bij verlies en rouw en heeft veel gewerkt rondom opvoeding.

‘GEWOON samen’ is elke eerste woensdagavond van de maand. Het liefst live op een locatie vlakbij station Schothorst, maar voor nu kan het even niet anders dan online. Sluit je graag aan, dan kun je je hier aanmelden. Ook voor vragen kun je contact opnemen.

De kosten zijn €12,50 p.p. per keer (incl. thee/koffie/lekkers, begeleiding, materialen en locatie). Zolang we online samenkomen is het €10,-. Als je voor de eerste keer komt betaal je €7,50.

We houden ons uiteraard aan de geldende maatregelen rondom COVID-19. Fijn om jullie te ontmoeten!