Benieuwd naar de mogelijkheden?

GEWOON kennismaken (45 min.): een vrijblijvende gratis intake. Na deze kennismaking weten we of GEWOONLeven jouw vraag kan helpen beantwoorden.

GEWONE sessie(s) (1 of meerdere sessies van ieder 60 min.): vanuit de gedachte dat alles kan, kijkt GEWOONLeven graag samen met jou naar een passende aanpak. Dit kan een variatie zijn op het vaste aanbod, maar ook een nieuw idee is welkom!

Binnenstebuiten (1 of meerdere sessies van ieder 60 min.): loop je graag als je je verhaal doet? Wordt je blik breder als je buiten bent? Voel je je veilig in de natuur? Dan maken we daar gebruik van! Landgoed Schothorst is dichtbij, maar ook andere locaties zijn mogelijk.

Driemaal is scheepsrecht (3x 60 min.): tijdens de eerste sessie specificeren we jouw vraag die tijdens de intake naar voren is gekomen. Daarna maken we een begin met jouw proces, waar we de tweede keer op doorgaan. De derde sessie ronden we af en kijken we vooruit.

Groeps GEWOON: samenkomen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten, daarin schuilt zoveel kracht. De kracht van herkenning, de kracht van gezien worden. Heb jij de behoefte om met twee of meer mensen een lotgenotengroep te vormen? Of voel je meer voor een eenmalige bijeenkomst? Vraag naar de mogelijkheden.

GEWOON informatief (60 min.): wil je meer weten over verlies en rouw? Heb je vanuit persoonlijk of professioneel perspectief behoefte aan psycho-educatie, ofwel voorlichting? Laat je informeren door GEWOONLeven!

Stuur een kaartje: GEWOON, vanwege de kracht van een persoonlijk kaartje. Geloof jij daar ook in? Stuur jouw boodschap en het adres van de ontvanger via het contactformulier. En GEWOONLeven zorgt dat er kosteloos een mooi kaartje verstuurd wordt! Want zeg nou zelf, een kaartje ontvangen is toch leuk?

GEWOON zakelijk

GEWOON zakelijk: ben je werkgever? Zoek je eenmalige of tijdelijke ondersteuning als het gaat om het begeleiden van een groepsproces of een training? Heb je iemand nodig die op korte termijn beschikbaar is en gemakkelijk invoegt? Denk dan aan GEWOONLeven! Twijfel je of jouw opdracht past? Neem gewoon even contact op. Als het gaat om verlies en rouw kun je eveneens denken aan een gastles op school of een workshop voor bv. medewerkers die gebaat zijn bij informatie en handvatten rondom verlies.

GEWOON samenwerken: elkaar aanvullen kan heel waardevol zijn. In bepaalde situaties weten twee meer dan één, en netwerken werkt. Wil jij ook kijken welke mooie dingen er uit een samenwerking met GEWOONLeven kunnen ontstaan? Laat het dan weten!

OPENINGSACTIE! Geef via het contactformulier aan wat jij verstaat onder GEWOON leven. Hoe vul jij dat voor jezelf in? Wie weet ontvang je dan een speciaal daarbij passend cadeau! In te vullen tot 31 maart 2019. Als jij de gelukkige ontvanger bent neem ik contact met je op.  

Kijk voor de kosten bij Wat kost het?