Reviews

Wil jij ook een review achterlaten over de begeleiding door GEWOONLeven, of over de samenwerking? Graag! Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Amber is open-minded en nieuwsgierig. Waar een ander opgeeft gaat zij door. Want alles is mogelijk. De ervaringen van het leven hebben gemaakt dat zij zich heeft ontwikkeld tot een krachtige vrouw. Maar daarin ontkent ze haar kwetsbaarheid niet. Het leven is voor haar geen vanzelfsprekendheid. Toch heeft zij een groot vertrouwen en optimisme waarmee zij in het leven staat.

Amber is een fijn en veilig persoon die ik van harte aan kan bevelen om een stukje mee op te lopen!

Harmke

Een aantal jaar geleden heb ik samen met Amber de coachcursus bij Humanitas gevolgd. Zij viel mij meteen op door haar professionele houding en manier van werken, en rustgevende uitstraling.

Kort na de cursus hebben wij samen een groep jongeren mogen begeleiden waarvan een dierbare was overleden. Dit heeft Amber met veel overgave en passie gedaan. Haar kennis over dit onderwerp is zeer uitgebreid en ze kan het mooi overbrengen.

Voor mij was dit erg leerzaam. Vooral het goed luisteren en bescheiden opstellen ten opzichte van de cliënt is zeer belangrijk. Voor Amber staat voorop dat de hulpvrager zich gehoord en begrepen voelt.

Een fantastisch therapeut en een mooi mens!

Ingrid

Ik heb Amber leren kennen tijdens het geven van de cursus verlies- en rouwbegeleiding aan de SAU.

Haar affiniteit met de materie, mede gevoed door eigen ervaringen, vond ik hierbij opvallend. Alsmede ook haar invoelend vermogen om kernthema’s te doorgronden.

Angelieke

Soms heb je iemand nodig die niet alleen naast je staat, maar je ook liefdevol prikkelt om de stap te zetten die zo nodig is, al vind je het moeilijk. Amber is die persoon.

Peter

Amber heb ik leren kennen als een integere persoon, rustig. Ze kan goed luisteren, analyseren en begrenzen.

Als Amber iets doet, doet zij het goed en vooral met haar hart. Dat maakt haar een coach die echt van betekenis is voor de kinderen en jongeren die zij bij Humanitas begeleidt.

Saskia

Amber is scherpzinnig in haar vraagstelling en conclusie, waarbij ik voel dat ze op een liefdevolle manier doortastend is en fair.

Mijn ervaring is dat ik op Amber kan vertrouwen. Ze blijft mij zien als een geheel persoon, zonder oordeel. Hierdoor heb ik mij meer opengesteld.

Anita

Amber was een fijne collega in de GGZ. Ze werkte nauwkeurig en was gedreven. Van haar kennis en kunde hebben wij veel gebruik gemaakt. Amber is een betrouwbare collega en straalt rust uit.

 Daniëlle